Pennine Way

Engeland

Pennine Way
Pennine Way

Pennine Way Full Trail

Wandeltrektocht van het Peak District naar de Cheviots door ruig open moorland en stille dalen over de ruggen­graat van Noord-Engeland. U kruist drie National Parks: Peak District, Yorkshire Dales en Northumberland. Een uitdaging van 430 km in 21 dagen… alleen voor ervaren en geoefende wandelaars.

Zwaarte 5

Lees verder
Pennine Way
Pennine Way

Pennine Way South

Wandeltrektocht over het zuidelijk deel van de Pennine Way van het Peak District naar de Yorkshire Dales. Lege hoog­vlaktes, open moor­land en groene dalen – Kinder Scout, Malham Cove en Pen-y-Ghent. 150 km · 9 dagen.

Zwaarte 5

Lees verder
Low Force
Low Force

Pennine Way Central

Wandeltrektocht over het centrale deel van de Pennine Way van de Yorkshire Dales naar de North Pennines. Lege hoog­vlaktes, rivier­oevers, de water­vallen Low Force, High Force en Cauldon Snout, en het gletsjer­dal High Cup Nick. 175 km · 9 dagen.

Zwaarte 5

Lees verder
Northumberland
Northumberland

Pennine Way North

Wandeltrektocht over het noordelijke deel van de Pennine Way, van Hadrian's Wall naar de Cheviots. Wandelen door het Northumberland National Park, over heidevlaktes en door naaldbossen, met uiteindelijk de bolvormige heuvels van de Cheviots. 110 km · 7 dagen.

Zwaarte 5

Lees verder
Scroll To Top