Cotswold

Engeland

Cotswold Round
Broadway

Cotswold Round Cotswold

Rondwandeling door de mooiste dorpen in de Cotswold. Wandeltrektocht met begin en eind in Moreton-in-Marsh. Korte dagetappes zodat u alle tijd heeft om de pittoreske dorpen zoals Chipping Campden en Broadway te verkennen of om een tuin (Hidcote, Sezincote) te bezoeken. 80 km · 6, 7 of 9 dagen.

Zwaarte 2 3

Lees verder
Bourton
Riviertje Windrush in Bourton

South Cotswold Ring Cotswolds

Rondwandeling door het zuidelijk deel van de Cotswold door plaatsen als North­leach, Ciren­cester en Pains­wick. Wandeltrektocht met wat langere dag­etappes en meer hoogte­verschil in heuvel­achting terrein maken dit een meer avon­tuurlijke wandeling. 130 km · 8 of 9 dagen.

Zwaarte 3 4

Lees verder
Cotswold Way
Cotswold

Cotswold Way Cotswold

Wandeltrektocht over de hellingen van de Cotswold, van Chipping Campden naar de historische stad Bath. Door het beste van het Engelse platteland, met dorpen van honing­kleurige steen, open landbouw­grond en oude beuken­bossen. 170 km · 10, 11 of 12 dagen.

Zwaarte 3 4

Lees verder
Castle Combe
Castle Combe

Bath & Wiltshire Cotswold

Rondwandeling in de Cotswold, waar u vanuit Bath een wandel­trek­tocht van vier dagen maakt langs enkele pittoreske dorpen in Wiltshire, met aansluitend een hele dag om de Unesco-stad Bath te bekijken. 80 km ยท 6 of 7 dagen.

Zwaarte 3

Lees verder
Scroll To Top