Cotswold

Cotswold

Wandelen in Engeland

Cotswold

Cotswold Round
Broadway

Cotswold Round Cotswold

Wandeltrektocht door de mooiste dorpen in de Cotswold. Begin en eind in Moreton-on-Marsh, korte dagetappes zodat u alle tijd heeft om de pittoreske dorpen zoals Chipping Campden en Broadway te verkennen of om een tuin (Hidcote, Sezincote) te bezoeken. 80 km · 6, 7 of 9 dagen.

Zwaarte 2 3

Lees verder

Bourton
Riviertje Windrush in Bourton

South Cotswold Ring Cotswolds

Nieuw Wandeltrektocht door het zuidelijk deel van de Cotswold door plaatsen als North­leach, Ciren­cester en Pains­wick. De wat langere dag­etappes en het hoogte­verschil in heuvel­achting terrein maken dit een meer avon­tuurlijke wandeling. 130 km · 8 of 9 dagen.

Zwaarte 3 4

Lees verder

Cotswold Way
Cotswold

Cotswold Way Cotswold

Wandeltrektocht over de hellingen van de Cotswold, van Chipping Campden naar de historische stad Bath. Door het beste van het Engelse platteland, met dorpen van honing­kleurige steen, open landbouw­grond en oude beuken­bossen. 163 km · 10, 11 of 12 dagen.

Zwaarte 3 4

Lees verder

Castle Combe
Castle Combe

Bath & Wiltshire Cotswold

Wandeltrektocht in de Cotswold, waar u vanuit Bath een rond­wandeling van vier dagen maakt langs enkele pittoreske dorpen in Wiltshire met aansluitend een hele dag om de Unesco-stad Bath te bekijken. 80 km ยท 6 of 7 dagen.

Zwaarte 3

Lees verder

Scroll To Top