Devon & Dorset

Engeland

Exmoor
Foto: Hennie Koeken

Exmoor Coast & National Park

Wandeltrektocht over het kustpad langs Bristol Channel van Minehead naar Woolacombe, met op twee dagen een wandeling door het binnen­land over de glooiende heide­velden van Exmoor National Park. 100 km · 8 dagen.

Zwaarte 3

Lees verder
Jurassic Coast
Foto: Walter Mommersteeg

Jurassic Coast Devon

Wandeltrektocht over het kustpad van Devon, van Exmouth naar Lyme Regis. De kuststrook met steile kliffen en geĆ«rodeerde rotsformaties is Unesco werelderfgoed. 50 km · 6 dagen.

Zwaarte 3

Lees verder
Jurassic Coast
Foto: Hilde Verhoeven

Jurassic Coast & Durdle Door

Wandeltrektocht over het kustpad van Devon en Dorset, van de badplaats Exmouth naar de baai van Lulworth. De kust­strook met geĆ«rodeerde rots­formaties en met rode, grijze, witte en gele kliffen is Unesco wereld­erfgoed. 130 km · 10 dagen.

Zwaarte 3

Lees verder
Thomas Hardy
Shaftesbury

Thomas Hardy Dorset

Wandelen door het idyllische landschap van Dorset – de inspiratie­bron van de schrijver Thomas Hardy – vanuit de twee plaatsen Shaftesbury en Dorchester. Drie maal brengt een taxi u naar de start van uw wandeling zodat u een wat groter gebied kunt verkennen. 90 km · 8 dagen.

Zwaarte 2

Lees verder
Two Moors Way
Two Moors Way

Two Moors Way Devon

Wandeltrektocht door de open heide­gebieden van de nationale parken Dartmoor en Exmoor, verbonden door de groene velden in de vallei van de River Teign. Op de lege heide ziet u wilde pony's, en in het heuvelland van mid-Devon hebt u smalle lanen omring met hagen. 160 km · 10 dagen.

Zwaarte 4

Lees verder
Scroll To Top