Standplaats wandel­vakanties

Wandelvakanties met verblijf in één of twee accommodaties van waaruit u naar wens dagwandelingen maakt. Soms verhuist u halverwege de vakantie naar een tweede plaats en dan wordt uw bagage doorgebracht. Om een wat groter gebied rondom uw overnachtingsplaats te verkennen hebt u soms een transfer naar het startpunt van de wandeling.

Thomas Hardy
Shaftesbury

Thomas Hardy Engeland

Combi-Standplaats Wandelen door het idyllische landschap van Dorset – de inspiratie­bron van de schrijver Thomas Hardy – vanuit de twee plaatsen Shaftesbury en Dorchester. Drie maal brengt een taxi u naar de start van uw wandeling zodat u een wat groter gebied kunt verkennen. 90 km · 8 dagen.

Zwaarte 2

Lees verder
Peak District

Peak District Engeland

Combi-Standplaats Wandelen in het Peak District vanuit de twee plaatsen Buxton en Hathersage. Een combinatie van bloem­rijke dalen, groene velden en ruige moors met heide. Door de Goyt Valley, langs de rots­wand Stanage Edge en over de Great Ridge. 85 km · 7 dagen.

Zwaarte 3

Lees verder
Wicklow Mountains
Wicklow Mountains

Wicklow Mountains Ierland

Standplaats Wandelen in de Wicklow Mountains vanuit één hotel bij Glendalough Valley. Dag­wandelingen over Kevin's Way, de Spinc, Troopers­town Hill en Wicklow Way, inclusief soms een transfer naar het begin­punt van de wandeling. Transfer van/naar Dublin Airport inbegrepen, volpension. 70 km · 6 dagen.

Zwaarte 3

Lees verder
Scroll To Top