Standplaats wandel­vakanties

Wandelvakanties met verblijf in één of twee accommodaties van waaruit u naar wens dagwandelingen maakt. Soms verhuist u halverwege de vakantie naar een tweede plaats en dan wordt uw bagage doorgebracht. Om een wat groter gebied rondom uw overnachtingsplaats te verkennen hebt u soms een transfer naar het startpunt van de wandeling.

Thomas Hardy
Shaftesbury

Thomas Hardy Engeland

Combi-Standplaats Wandelen door het idyllische landschap van Dorset – de inspiratie­bron van de schrijver Thomas Hardy – vanuit de twee plaatsen Shaftesbury en Dorchester. Drie maal brengt een taxi u naar de start van uw wandeling zodat u een wat groter gebied kunt verkennen. 90 km · 8 dagen.

Zwaarte 2

Lees verder
Peak District

Peak District Engeland

Combi-Standplaats Wandelen in het Peak District vanuit de twee plaatsen Buxton en Hathersage. Een combinatie van bloem­rijke dalen, groene velden en ruige moors met heide. Door de Goyt Valley, langs de rots­wand Stanage Edge en over de Great Ridge. 85 km · 7 dagen.

Zwaarte 3

Lees verder
Wicklow Mountains
Wicklow Mountains

Wicklow Mountains Ierland

Standplaats Wandelen in de Wicklow Mountains vanuit één hotel bij Glendalough Valley. Dag­wandelingen over Kevin's Way, de Spinc, Troopers­town Hill en Wicklow Way, inclusief soms een transfer naar het begin­punt van de wandeling. Transfer van/naar Dublin Airport inbegrepen, volpension. 70 km · 6 dagen.

Zwaarte 3

Lees verder
Snowdonia & Lleyn
Lleyn

Snowdonia & Lleyn Wales

Combi-Standplaats Bergen en kust, twee landschappen in één vakantie. Wandelen in het graafschap Gwynedd vanuit Beddgelert in de heuvels van Snowdonia en naar de top van de Snowdon, en na een taxi-transfer Aberdaron aan de kust op het schiereiland Lleyn. 90 km · 8 dagen.

Zwaarte 3

Lees verder
Scroll To Top